Mezina Lipinorm A-800 90 tabl

29,15 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90tabletti
Tuotenumero (Muu) 2183275

Markkinoija

Mezina Oy

Ravintolisä Kasviuute-vitamiinivalmiste



Annostelu:

Suositeltu päiväannos (aikuiset): 2 tabl./vrk niellään kokonaisina veden kanssa.


Käyttötarkoitus:

LIPINORM A-800 - Normaali kolesterolitaso ja sydämentoiminta
Lipinorm A-800 on ravintolisä, joka soveltuu henkilöille, jotka haluavat huolehtia kolesterolitasostaan. Tärkeintä on noudattaa terveyttä ylläpitäviä elintapoja ja Lipinorm A-800 voi täydentää niitä.
Lipinorm A-800 vaikuttavat aineet ovat peräisin luonnosta ja ne tarjoavat tukea veren rasva-arvojen normaalin tason ylläpitämiseen. Lipinorm A-800 sisältää artisokkaa, joka auttaa ylläpitämään normaaleja veren rasva-arvoja, punariisiä, joka sisältää monakoliini K:ta 2,85 mg, tiamiinia (B1-vitamiinia), joka edistää normaalia sydämen toimintaa. Lisäksi se sisältää uutetta oliivin hedelmästä.


Raskaus ja imetys:

Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville.


Huomioitavaa:

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, alle 18-vuotiaille lapsille ja yli 70-vuotiaille. Kysy lääkäriltä neuvoa tuotteen käytöstä, jos sinulla ilmenee terveyteen liittyviä ongelmia. Jos käytät kolesterolia alentavaa lääkitystä tai muita punariisiä sisältäviä tuotteita, sinun ei pitäisi käyttää tätä tuotetta.


Ainesosaluettelo:

Artisokanlehtiuute (Cynara scolymus L.), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, silloitettu selluloosakumi, rasvahappojen magnesiumsuolat), punariisi (Monascus purpureus Went), oliiviuute (hedelmä) (Olea europaea L), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), tiamiini (mononitraatti) ja kosteudensäilyttäjä (glyseroli).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.