SYMBIOSYS Serenitas (1 × 30kaps)

28,77 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kaps
Tuotenumero (Muu) 342727

Markkinoija

Biocodex

SYMBIOSYS SERENITAS

Uutuus Symbiosys® Serenitas® on kehitetty erityisesti stressinhallinnan ja mielen tasapainon tueksi.

Valmisteessa on kolme vaikuttavaa ainetta:

 • B.longum 1714™ bifidobakteerikanta
 • spesifinen sahramiuute (Safr’inside™)
 • B6-vitamiini.

Symbiosys® Serenitas® alkaa vaikuttaa heti kun käyttö alkaa. Täyden vaikutuksen saamiseksi käyttöä tulee jatkaa 4 viikon ajan yksilöllisestä vasteesta riippuen.

Valmiste on maidoton, gluteeniton, laktoositon, säilöntäaineeton, soijaton, kasvisruokavalioon sopiva ja vegaaninen.

1 Sahrami edistää emotionaalista tasapainoa ja auttaa tukemaan rentoutumista.
2 B6-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Sahrami

Sahrami on yksi monista luonnollisista aineista ja yrttivalmisteista, joita on tutkittu niiden vaikutuksesta stressin hallintaan ja mielen hyvinvointiin. Sahramilla on perinteisesti ollut rooli lääkekasvina eri kulttuureissa, ja moderni tutkimus on myös tarkastellut sen mahdollisia terveysvaikutuksia.

Joissakin tutkimuksissa on ehdotettu, että sahramilla voisi olla positiivinen vaikutus stressin ja ahdistuksen lievittämisessä. Sahramin uskotaan voivan vaikuttaa aivojen serotoniinin ja dopamiinin tasoihin, jotka ovat neurotransmittereita, jotka liittyvät mielialaan ja tunteisiin. Tämän seurauksena sahramin uskotaan voivan auttaa parantamaan mielialaa ja vähentämään stressiä ja ahdistusta.

Symbiosys Serenitas sisältää sahramiuutetta.

Bifidobakteeri

Bifidobakteerit ovat tärkeitä suoliston mikrobeja, ja ne kuuluvat suoliston normaaliin mikrobistoon eli mikrobiomiin. Bifidobakteerikannat, kuten Bifidobacterium longum 1714™, ovat tiettyjä bakteerikantoja, jotka voivat tarjota terveyshyötyjä. Symbiosys Serenitas sisältää tätä bakteerikantaa.

Bifidobacterium longum 1714™ on tietty bakteerikanta, joka kuuluu Bifidobacterium longum -lajiin. Tämän tietyn kanta on tunnettu siitä, että se voi vaikuttaa positiivisesti ihmisen suoliston terveyteen. Bifidobakteerit ovat probiootteja, eli ne ovat eläviä mikrobeja, joilla uskotaan olevan myönteinen vaikutus isäntäorganismin terveyteen.

Bifidobacterium longum 1714™:n on ehdotettu voivan tukea suoliston terveyttä monin eri tavoin. Näihin kuuluu esimerkiksi:

 1. Ruoansulatus: Bifidobakteerit voivat auttaa pilkkomaan ruoansulatuksessa käyttämättömiä hiilihydraatteja ja kuituja, mikä voi edistää ruoansulatusta.

 2. Immuunijärjestelmä: Jotkut bakteerikannat, mukaan lukien B. longum 1714™, voivat vaikuttaa positiivisesti immuunijärjestelmään edistämällä tulehdusvasteiden tasapainoa.

 3. Stressinhallinta: On olemassa viitteitä siitä, että suoliston mikrobit voivat vaikuttaa aivojen ja suoliston väliseen yhteyteen ja siten myös stressiin ja mielialaan.

On tärkeää huomata, että vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin, ja tieteellinen tutkimus probioottien vaikutuksista on edelleen jatkuvaa. Ennen minkään uuden probioottivalmisteen, kuten Bifidobacterium longum 1714™, käyttöä on suositeltavaa konsultoida lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, erityisesti jos sinulla on terveysongelmia tai käytät muita lääkkeitä.

B6-vitamiini

B-vitamiinit, mukaan lukien B6-vitamiini (pyridoksiini), ovat tärkeitä ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä monille kehon toiminnoille, mukaan lukien hermoston toiminta. B6-vitamiini osallistuu moniin biokemiallisiin reaktioihin kehossa, mukaan lukien ne, jotka liittyvät hermojen välitykseen ja hermoston terveyteen. Symbiosys Serenitas sisältää B6-vitamiinia.

B6-vitamiinin rooli hermoston toiminnassa sisältää seuraavia osa-alueita:

 1. Neurotransmitterien synteesi: B6-vitamiini on tärkeä monien aivojen välittäjäaineiden, kuten serotoniinin, dopamiinin, noradrenaliinin ja GABA:n, synteesissä. Nämä välittäjäaineet ovat vastuussa mielialan säätelystä, stressinsietokyvystä, keskittymisestä ja muiden hermostollisten toimintojen säätelystä.

 2. Hemoglobiinin ja hapenkuljetuksen tuki: B6-vitamiini osallistuu myös hemoglobiinin, punasolujen hapenkuljetusproteiinin, synteesiin. Riittävä hapen saanti on tärkeää aivojen toiminnalle.

 3. Aminohappojen aineenvaihdunta: B6-vitamiini vaikuttaa aminohappojen aineenvaihduntaan, mikä on tärkeää hermosolujen kehityksen ja toiminnan kannalta.

 4. Metylaatio: B6-vitamiini on mukana metylaatioprosesseissa, jotka ovat tärkeitä geneettisen materiaalin, proteiinien ja muiden molekyylien toiminnassa ja säätelyssä.

 5. Sfingolipidien aineenvaihdunta: B6-vitamiinilla voi olla rooli myeliinituppien muodostuksessa ja hermojen suojaamisessa.

B6-vitamiinin puutos voi aiheuttaa monia hermostoon liittyviä oireita, kuten neuropatiaa (hermovaurioita), mielialan muutoksia, kognitiivisia ongelmia ja unihäiriöitä.

On tärkeää saada riittävästi B6-vitamiinia ruokavaliosta, mutta yleensä monipuolinen ja terveellinen ruokavalio kattaa tarpeet. Jos olet huolissasi B6-vitamiinin saannistasi tai sinulla on hermostoon liittyviä oireita, suositeltavaa on keskustella lääkärin kanssa ennen ravintolisien käytön aloittamista.

Symbiosys Serenitas käyttötarkoitus

Uutuus Symbiosys® Serenitas® on kehitetty erityisesti stressinhallinnan ja mielen tasapainon tueksi.

1 Sahrami edistää emotionaalista tasapainoa ja auttaa tukemaan rentoutumista.
2 B6-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Symbiosys Serenitas annostelu

1 kapseli päivässä veden kera ruokailuista tai kellonajasta riippumatta.
Helposti nieltävä, pienikokoinen kapseli. Suositellaan käytettäväksi vähintään neljän viikon ajan.

Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Suolen toiminnassa voi aluksi ilmetä muutoksia. Tämä sopeutumisvaihe on ohimenevää käytön jatkuessa.
Sopii aikuisille.

Symbiosys Serenitas koostumus

Paakkuuntumisenestoaine: vedetön kalsiumfosfaatti; Bifidobacterium longum 1714™;
kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa; maissitärkkelys; sahramiuute (Crocus sativus, stigma);
paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat; B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi).

Huomioitavaa:

Ei lasten ulottuville. Varotoimenpiteenä ei suositella masennuslääkkeitä käyttäville.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Raskaus ja Imetys:

Varotoimenpiteenä ei suositella raskaana oleville tai imettäville. 

Säilytys:

Säilytä alle 25 C valolta suojattuna viileässä, kuivassa paikassa. Ei vaadi jääkaappisäilytystä.

Koko:

Yksi Symbiosys® Serenitas® -pakkaus sisältää 30 kapselia.

Muut tiedot:

1714™ on Novozymes A/S Tanskan rekisteröity tavaramerkki. Safr´inside on Activ´insidin rekisteröity tavaramerkki. 06/2023_ 117949017

Lue lisää: symbiosys.fi. Lue lisää Symbiosys Serenitas tuotteesta.