Fincollagen Beauty (1 × 450g)

Tarjous
55,10 €
46,00 €
Säästät 9,10 €
102,22 € / kg 122,44 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 450g
Tuotenumero (Muu) 9231329

Markkinoija

Nutrielixir Oy

FinCollagen Beauty sisältää kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageenia iholle, kynsille ja hiuksille. Vähentää tutkitusti kasvojen juonteita sekä selluliittia sekä tekee kynsistä kauniimmat.

Tuloksia jo 4-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Ainesosat: Bioaktiivinen kollageeni kollageenihydrolysaattimuodossa. Tuote ei sisällä mitään apuaineita eikä lisäaineita, vain puhdasta bioaktiivista kollageenia.

Annostus: Mittaa 2,5 g (n. 2 teelusikallista) jauhetta juomalasiin. Lisää 1-2 desilitraa tuoremehua tai vettä ja sekoita. Jauheen voi sekoittaa mihin tahansa kylmään, lämpimään tai kuumaan juomaan, smoothieen tai ruokaan.

Suositeltava vuorokausiannos (2,5 g) sisältää kollageenihydrolysaattia 2,5 g.

Suositellaan jatkuvaan käyttöön. Mikäli unohdat ottaa päivittäisen annoksen, ota se sitten kun muistat. Suositeltua vuorokausiannosta ei kuitenkaan tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei pienten lasten ulottuville.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa kansi tiiviisti suljettuna.

Bioaktiivinen kollageeni on valkoista hienojakoista jauhetta, joka liukenee hyvin kylmään tai lämpimään juomaan. Se on neutraalinmakuista ja -tuoksuista. Valmistettu naudasta. Korkealaatuista ja turvallista käyttää.

Sopii kala- ja äyriäisallergikoille.

Pakattu Suomessa. Alkuperämaa Saksa.