Avene Vitamin Activ CG Cream 50 ml

Uutuus Tarjous
41,90 €
31,42 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 31,42 €
Säästät 10,48 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9529151

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Ihoa kirkastava ja hienoja juonteita vähentävä anti-age päivävoide ikääntyvälle herkälle iholle. Avene Vitamin Activ Cg Cream sisältää kolmea aktiivista ainesosaa, jotka yhdessä kirkastavat ihoa ja korjaavat juonteita; antioksidanttista Cg-vitamiinia, niasiiniamidia sekä luonnollista hyaluronihappoa. Ihosta tulee välittömästi heleämpi ja vain 15 päivän kuluttua iho on täyteläisempi ja uudistunut! Sekä ihon pinta että sävy ovat tasaisemmat. Kuukauden kuluttua tummat läiskät ja juonteet ovat vähentyneet. 

Edut

• TASOITTAA juonteita
• VÄHENTÄÄ pigmenttiläiskien ilmaantumista
• TASOITTAA ihon sävyä

Solujen ikääntyminen johtaa kudosten toiminnan asteittaiseen heikkenemiseen. Ihon tasolla seurauksena on kliinisten ominaisuuksien, kuten kuivuuden, pigmentaation, veltostumisen ja juonteiden ilmaantuminen. Avène Dermatological Laboratories on luonut Intensive Radiance Cream -voiteen, joka sisältää kolmea dermatologista aktiivista ainesosaa: [Cg-VITAMIINI*] 1,8 %: tunnettu antioksidanttisesta tehokkuudestaan, vastaa 20 % C-vitamiinia**[NIASIINIAMIDI] 6 %: uudistaa ihoa pitkällä aikavälillä ja vähentää pigmenttiläiskien ilmaantumista [HYALURONIHAPPO]: puhdas, luonnollista alkuperää, kosteuttaa, silottaa ja pehmentää ihoa. Ihosta tulee tasainen ja heleä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien***.15 päivän kuluttua: Ihosta tulee täyteläisempi ja uudistunut, ihonsävy tasoittuu***.1 kuukauden kuluttua: pigmenttiläiskät ja juonteet korjaantuvat****. Samettinen koostumus rauhoittaa ihoa ja toimii hyvänä meikinalusvoiteena. Mieto tuoksu. Tämä tuote sisältää 93 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Lasipurkissa.

Käyttö:

Levitä aamuin illoin puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Käytä yksin tai Avene Vitamin Activ Cg -seerumin kanssa. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Ainesosat:

Citric acid, ascorbyl glucoside, Butyrospermum parkii (shea) butter, sodium citrate, sodium hyaluronate, Avene thermal spring water, sodium stearoyl glutamate, glycerin, caprylyl glycol, xanthan gum, glycol palmitate, arachidyl alcohol, arachidyl glucoside, behenyl alcohol, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, niacinamide, caprylic/capric triglyceride, fragrance, linalool, sodium hyaluronate, benzyl alcohol, benzyl benzoate, sodium benzoate, glyceryl stearate.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

*Askorbyyliglukosidi, erittäin vakaa C-vitamiinin muoto.

*Askorbyyliglukosidi, erittäin vakaa C-vitamiinin muoto.
**Valmiiden tuotteiden ex-vivo-tutkimus.
***Käyttökoe 65 kuluttajalla.
****Laitemittaukset 40 koehenkilöllä, 2 käyttökertaa päivässä.

*Askorbyyliglukosidi, erittäin vakaa C-vitamiinin muoto.
**Valmiiden tuotteiden ex-vivo-tutkimus.