Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night 50 ml

47,25 €
945,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2151421

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night yövoide

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä yövoide

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night Ominaisuudet

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity yövoide on tarkoitettu ikääntyvän ihon tarpeisiin ja se tarjoaa useita ominaisuuksia ja hyötyjä. Tässä on tärkeimmät ominaisuudet ja käyttöohjeet:

Ominaisuudet:

  1. Kosteuttava vaikutus: Voiteen koostumus sisältää hyaluronihappoa, joka on tehokas kosteuttaja. Se auttaa sitomaan kosteutta ihoon ja pitämään sen kosteutettuna yön aikana.

  2. Kiinteyttävä vaikutus: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity yövoide sisältää arctiinia, joka auttaa vahvistamaan ihon elastisuutta ja kiinteyttämään sitä. Tämä voi auttaa vähentämään ihon löystymistä ja ryppyjen muodostumista.

  3. Silottava vaikutus: Voiteen saponiinit auttavat silottamaan ihoa ja vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Iho tuntuu pehmeämmältä ja sileämmältä.

  4. Anti-age-vaikutus: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity yövoide on suunniteltu vähentämään ikääntymisen merkkejä. Se auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta, kiinteyttä ja joustavuutta, mikä vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä.

  5. Sopii herkälle iholle: Yövoide on testattu herkälle iholle ja se on hajusteeton sekä väriaineeton, mikä vähentää mahdollisia ihoärsytyksiä.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night on anti aging -yövoide, joka tasoittaa jopa syviä ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta. 

Ainutlaatuinen koostumus ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä monin eri tavoin. Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa tasoittaa näkyvästi syvimpiäkin ryppyjä. Uusi Collagen-Elastin Complex, voimakas arktiinin ja kreatiinin yhdistelmä, tehostaa kollageenin tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta. Vaikutusta täydentää Thiamidol, Eucerinin patentoima ainesosa, jonka on kliinisissä testeissä todistettu vaalentavan pigmenttimuutoksia näkyvästi jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoiteessa on myös arganöljyä. Se sisältää runsaasti ravitsevia lipidejä, jotka tukevat ihon uusiutumista ja silottavat ihon pintaa yön aikana.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night yövoide Annostelu

  1. Puhdista kasvot huolellisesti ennen yövoidetta.
  2. Ota pieni määrä voidetta sormenpäillesi.
  3. Levitä voide kevyesti ja tasaisesti kasvojen iholle. 
  4. Keskity erityisesti ryppyjen ja juonteiden alueille.
  5. Hiero voide hellävaraisesti ihoon pyörivin liikkein, kunnes se on kokonaan imeytynyt.
  6. Vältä voiteen joutumista silmiin.
  7. Suositellaan käytettäväksi joka ilta ennen nukkumaanmenoa osana ihonhoitorutiinia.
On tärkeää huomata, että tuotteen käytön vaikutukset voivat vaihdella yksilöllisesti. Noudata aina valmistajan ohjeita ja käytä tuotetta säännöllisesti saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night yövoide Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, CaprylicCapric Triglyceride, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Pantolactone, Tocopherol, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Dimethicone, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night yövoide Säilytys:

Säilytys alle 25 °C.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night yövoide Koko:

Voiden on pakattu 50 ml pakkaukseen.

Katso kaikki Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotteet verkkokaupastamme.