Eucerin UreaRepair PLUS 10% Urea Lotion 400 ml

31,25 €
78,13 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 400ml
Tuotenumero (Muu) 2211530

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Pitkäkestoista kosteutta iholle Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% on erityisesti kuivalle, erittäin kuivalle ja karhealle vartalon iholle suunniteltu voide. Se auttaa ihoa säilyttämään optimaalisen kosteustasapainon. Voide kosteuttaa ihoa yli 48 tunnin ajan. Kun käytät tuotetta säännöllisesti, iho ei tunnu enää karhealta tai kuivalta. - Intensiivisesti ihoa ravitseva kosteusvoide erittäin kuivalle, karhealle iholle - Kosteuttaa heti, vaikutus kestää yli 48 tuntia - Apteekista ja apteekkien verkkokaupoista.



Annostelu:

Levitä voidetta vartalon iholle. Hiero ja sivele sitä ihollesi, kunnes voide on täysin imeytynyt. Voit käyttää tuotetta aina kun ihosi kaipaa lisäkosteutta tai erityistä huolenpitoa.


Käyttötarkoitus:

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% -voide sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kosteuttavia ainesosia: mm. ureaa, keramideja sekä muita luonnollisesti kosteuttavia ainesosia. Ne yhdessä sitovat kosteutta iholle ja korjaavat sen luonnollista suojamuuria. Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% tuo välitöntä helpotusta kuivalle sekä karhealle iholle. Se kosteuttaa intensiivisesti ja pitkäkestoisesti.

Iho tuntuu välittömästi kosteutetulta. Vaikutus kestää yli 48 tunnin ajan.

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% sopii ikääntyneille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on tehokas ja hyvin siedetty myös erittäin kuivalla ja oireilevalla iholla.

Käytä tätä tuotetta, jos…

Vartalosi iho on hyvin kuiva tai karhea: Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% tarjoaa välitöntä helpotusta erittäin kuivalle ja karhealle iholle. Vaikutus kestää yli 48 tuntia. Iho tuntuu voiteen ansiosta sileältä ja joustavalta.

Sinulla on ikääntynyt iho: Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% on hyvä tuote myös aikuiselle, varttuneemmalle iholle.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Urea, Glycerin, Isopropyl Stearate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Glucoside, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Tapoica, Polyglyceryl-4 Diisostearate-Polyhydroxystearate-Sebacate, Carnitine, Cetearyl Alcohol, Ceramide NP, Arginine HCL, Sodium PCA, Histidine, Alanine, Citrulline, Lysine, Serine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Mannitol, Sucrose, Glutamic Acid, Threonine, Glycogen, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Arginine, PCA



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.