Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Age Body Cream 200 ml

Uutuus
29,90 €
149,50 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2252237

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Kliinisesti testattu Hyaluron Filler + Elasticity -linjan anti-age-vartalovoide kosteuttaa, parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää pigmenttimuutoksia. Siinä on kolme keskeistä ainesosaa, jotka saavat ihon näyttämään tasaiselta ja nuorekkaammalta: Thiamidol, joka vähentää näkyvästi pigmenttimuutoksia; arktiini, joka edistää kollageenin uusiutumista ja auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta; ja hyaluronihappo, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja tekee siitä sileän.



Annostelu:

- Levitä ohut kerros ja hiero kevyesti ihoon.
- Parhaiden tulosten saavuttamiseksi levitä päivittäin aamuin ja illoin, enintään 2 kertaa päivässä.


Käyttötarkoitus:

Parantaa ihon kimmoisuutta, vähentää pigmenttimuutoksia ja kosteuttaa ihoa.

- Enemmän kimmoisuutta
- Enemmän heleyttä
- Kosteutettu iho

Ainutlaatuinen, kolmivaikutteinen koostumus ehkäisee useita ikääntymisen merkkejä. Arktiini-ainesosa tehostaa kollageenin uusiutumista ja auttaa parantamaan kimmoisuutta. Patentoitu Thiamidol vähentää näkyvästi pigmenttimuutoksia, tekee ihosta sileämmän, säteilevämmän ja selvästi nuorekkaamman näköisen. Eucerinin sekoitus sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa tarjoaa iholle intensiivistä kosteutusta, joka täydentää ja silottaa ihoa. Tulos: tasaisen, kiinteämmän ja nuorekkaamman näköinen iho, joka tuntuu sileältä ja joustavalta.

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka muodostaa ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja aiheuttaa pigmenttimuutoksia. Tämä näkyy tummina alueina iholla tai "maksaläiskinä", jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.


Huomioitavaa:

Huomaathan, että suosittelemme Thiamidolia sisältäviä tuotteita käytettävän korkeintaan neljä kertaa päivässä.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol Denat., Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Diisopropyl Adipate, Panthenol, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Lauroyl Lysine, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Carrageenan, Xanthan Gum, Pantolactone, Sodium Chloride, Citric Acid, Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.