Membrasin probiotic skincare oil 3 kpl

Tarjous
28,00 €
21,00 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 21,00 €
Säästät 7,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 3kpl
Tuotenumero (Muu) 9525026

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Membrasin® Probiotic Skincare Oil -öljy on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ihoöljy, joka vahvistaa ihon tervettä mikrobiomia. Sisältää eläviä maitohappobakteereita.



Annostelu:

Levitä erityisen kuiville ihoalueille kerran päivässä.
Voi aiheuttaa tilapäistä ärsytystä erittäin kuivalla iholla. Jos ärsytys jatkuu, lopeta tuotteen käyttö.


Käyttötarkoitus:

Membrasin® Probiotic Skincare Oil -öljy on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ihoöljy, joka sisältää aktiivisia, eläviä probiootteja. Se elvyttää, kosteuttaa ja pehmentää erittäin kuivaa ihoa. Öljy sisältää eläviä Lactobacillus rhamnosus -bakteerikantoja sekä kotimaisia tyrnin- ja mustaherukansiemenöljyjä.
Tyrnin- ja mustaherukansiemenöljy sisältävät runsaasti ihon hyvinvoinnille välttämättömiä omega-3, -6 ja -9-rasvahappoja. Aktiivisten elävien bakteereiden ja luonnollisten marjaöljyjen yhdistelmä vahvistaa ja hellii tehokkaasti herkkää ja kuivaa ihoa.
Sisältää eläviä Lactobacillus rhamnosus -bakteerikantoja sekä kotimaisia tyrnin- ja mustaherukansiemenöljyjä
Täsmätuote kuivien ihoalueiden tehohoitoon
Kehitetty Suomessa

Parhaan tuloksen saat 3-vaiheisella Membrasin® Dermal -ratkaisulla: Dermal Skin Hydration -kapselit antavat sisäisesti pitkäkestoista kosteutusta ja suojaa. Atopic Skin Repair -voide lievittää tutkitusti atooppisen ihon oireita. Probiotic Skincare Oil -ihoöljy on täsmätuote kuivien ihoalueiden tehohoitoon.


Ainesosaluettelo:

Dicaprylyl carbonate, Ribes nigrum seed oil, Hippophae rhamnoides seed oil, Lactobacillus, Helianthus annuus seed oil, Rosmarinus officinalis leaf extract, Lecithin, Tokoferoli, Ascorbyl palmitate, Citric Acid.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.