Linola Forte Shampoo 200 ml

Tarjous
17,23 €
12,92 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 12,92 €
Säästät 4,31 €
64,60 € / LITER 86,15 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2143923

Markkinoija

Dr. Wolff Finland Oy

Kutiavaa ja kuivaa hiuspohjaa vartenAnnostelu:

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin. Huuhtele hyvin. Erityistä vaikutusaikaa ei tarvita.


Käyttötarkoitus:

Rauhoittava Linola Forte Shampoo on kehitetty erityisesti hiusten ja kutisevan, kuivan ja hilseilevän päänahan hellävaraiseen puhdistukseen. Tällainen iho reagoi herkästi voimakkaaseen ja usein toistuvaan puhdistukseen. Se johtaa vuorostaan kutinan, punoituksen, kuivuuden ja kireyden tunteen pahenemiseen. Siksi näihin tekijöihin kiinnitettiin erityistä huomiota Linola Forte Shampoon kehityksessä, minkä kliiniset tutkimuksetkin osoittavat.

Kirkkaan geelin pH-arvo on 5,5, mikä vastaa terveen ihon pH-arvoa. Tasapainoiset, miedosti pesevät aineet puhdistavat päänahan ja hiukset hellävaraisesti ja ovat erityisen lempeät iholle.

Innovatiivinen mikroemulsiojärjestelmä ravitsee ihoa välttämättömillä kasviöljyillä, jotka sisältävät runsaasti linolihappoa. Tämä vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja säilyttää ihon edellyttävän joustavan nestetasapainon. Näin ihon kuivuus, kireyden tunne ja hilseily vähenevät huomattavasti.

Viilentävä mentoli ja erityinen kasviuute auttavat vähentämään kutinaa.

Luonnollinen tuote, joka ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, parabeenejä tai kokamidopropyylibetaiinia. Voit siksi käyttää Linola Forte -shampoota muiden shampoiden tapaan päivittäin. Myös lapsille 3-vuotiaasta lähtien.


Ainesosaluettelo:

VESI, MIPA-LAURYYLISULFAATTI, PEG-18 RISIINIÖLJYDIOLEAATTI, PROPYLEENIGLYKOLI, CANOLA-ÖLJY, NATRIUMKOOKOSAMFOASETAATTI, NATRIUMKLORIDI, TRITICUM VULGARE -ALKIOÖLJY, PARFYYMI, PEG-6 KAPRYYLI-/KAPRIINIGLYSERIIDIT, PEG-55 PROPYLEENI, GLYKOLIOLEAATTI, GLYSERIINI, SITRUUNAHAPPO, MENTOLI, DINATRIUMKOKOYLIGLUTAMAATTI, OLEYYLIALKOHOLI, KALIUMSORBAATTI, POLYQUATERNIUM-10, NATRIUMKOKOYYLI, GLUTAMAATTI, ZANTHOXYLUM BUNGEANUM -HEDELMÄUUTE, NATRIUMBENTSOAATTI, NATRIUMASETAATTI, ISOPROPYYLIALKOHOLI Tutustu huolella pakkausselosteeseen.