PRIORIN SÄÄSTÖPAKKAUS

Priorin Extra – edulliseen hintaan verkkokaupasta

Priorin Extralla tuuheat, vahvat ja kiiltävät hiukset. Tutkitusti näkyviä tuloksia 12 viikossa. Priorin Extra on Suomen ostetuin hiusravintolisä – kokeile sinäkin ja ihastu!

Priorin SÄÄSTÖPAKKAUS

Verkkokaupassamme on saatavana Priorin Extra SÄÄSTÖPAKKAUS. Se sisältää kaksi pakkausta Priorin Extra 180 kapseleita sekä Priorin shampoo 200 ml. Saatavilla myös Priorin 180 kapselia + Priorin shampoo 200 ml pakkaus.

Priorin Extra kokemuksia

Priorin Extran käyttäjäkokemukset osoittavat, että Priorin Extra toimii. Priorin Extran kokemuksia ovat, että hiukset tuntuvat terveemmiltä ja niiden yleiskunto parantuu Priorinin käyttämisen jälkeen.

  • 93% käyttäjistä suosittelee Priorin Extraa kolmen kuukauden testijakson päätteeksi.
  • 86% käyttäjistä huomasi positiivisia testituloksia. Priorin Extralla oli vaikutuksia hiusten hyvinvointiin.

Priorin Extra - käyttäjien kokemuksia

“Hiukseni näyttävät elinvoimaisemmilta ja kiiltävämmiltä eivätkä enää liimaudu päätä myöten.” -Päivi, 37
“Olin positiivisesti yllättynyt. Hiukseni tuntuvat selkeästi paremmilta.” -Tanja, 43
 “Hiukseni ovat tuntuneet/näyttäneet paremmilta kapseleiden käytön aikana mm. kiiltoa on tullut lisää. Helppo käyttää ja kapselit neutraalin makuisia, hyvä!” -Tiina, 49

Tuuheat, vahvat ja kiiltävät hiukset - tutkitusti näkyviä tuloksia 12 viikossa. Priorin Extra -kapseleiden koostumus on kehitetty tukemaan hiusten luonnollista kauneutta naisten eri elämänvaiheissa.

Priorin kapselit

Priorin-kapseleiden tarkoituksena on tarjota keholle tiettyjä ravintoaineita, joita pidetään tärkeinä hiusten terveydelle. Alla listattu joitakin Priorin kapseleiden ominaisuuksia ja ainesosia.

  1. Biotiini: Biotiini on B-vitamiini, joka on tärkeä hiusten, ihon ja kynsien terveydelle.
  2. Pantoteenihappo (B5-vitamiini): Pantoteenihappo on toinen B-vitamiini, joka voi vaikuttaa hiusten kuntoon.
  3. Kystiini: Kystiini on aminohappo, joka on hiusten pääasiallinen rakennusaine.
  4. Hirssi- ja vehnänalkion öljy: Nämä öljyt voivat sisältää hyödyllisiä rasvahappoja ja muita ravintoaineita.
  5. E-vitamiini: E-vitamiini on antioksidantti, joka voi auttaa suojaamaan soluja.

Priorin Extra sisältää biotiinia

Priorin Extra -kapselit ravitsevat hiusjuuria sisältäpäin. Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste. Priorin sisältää monipuolisesti hiusjuuria ravitsevia aineita, mikä auttaa hiuksia uuteen kasvuun ja vahvistaa hiuksia.Priorin Extra sisältää muun muassa. biotiinia. Biotiini on tärkeä ravintoaine, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Biotiini edistää hiusten pysymistä normaaleina Biotiini, myös tunnettu nimellä B7-vitamiini tai vitamiini H, on B-vitamiini, jolla on useita rooleja kehossa. Yksi biotiinin tunnetuimmista ominaisuuksista on sen kyky edistää hiusten, ihon ja kynsien terveyttä. Vaikka biotiinin suora yhteys vahvojen hiusten ylläpitämiseen ei ole täysin selvä, sen tiedetään vaikuttavan hiusten kuntoon useilla tavoilla:

  1. Hiusten kasvu: Biotiini osallistuu proteiinisynteesiin, ja proteiinit, erityisesti keratiini, ovat hiusten tärkeä rakennusaine. Biotiinin uskotaan edistävän terveiden hiusten kasvua.
  2. Hiusten vahvistaminen: Biotiini voi auttaa vahvistamaan hiuksia tekemällä niistä joustavampia ja vähemmän alttiita vaurioille. Tämä voi vaikuttaa positiivisesti hiusten yleiseen terveyteen.
  3. Hiusten laatu: Biotiini voi vaikuttaa hiusten tekstuurin ja rakenteen parantumiseen, mikä voi tehdä hiuksista sileämmät ja kiiltävämmät.

Hiuspohjan ongelmat ja kaljuuntuminen

Hiuksissa saattaa tapahtua muutoksia eri elämänvaiheissa. Hiusten yleisiä ongelmia ovat muun muassa hiusten oheneminen, hiustenlähtö sekä naistyyppinen kaljuuntuminen ja miestyyppinen kaljuuntuminen.

Priorinin käyttö

Biotiini ja Priorin-kapseleiden muut vaikuttavat aineet tukevat hiustesi hyvinvointia sekä tekevät hiuksistasi vahvat ja kiiltävät. Parhaimman tuloksen saat, kun käytät kapseleita säännöllisesti 3-6 kuukauden ajan. Suosittelemme myös Priorin-shampoota ja Priorin-liuosta, jotka tukevat kapseleiden tehoa.

Ota kaksi kapselia vuorokaudessa vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Kapselit voi ottaa erikseen tai yhtä aikaa. Näkyvien tulosten saamiseksi suositellaan kapseleita käytettäväksi vähintään 12 viikon ajan. Priorin Extraa kannattaa siis käyttää ainakin kolme kuukautta. Sitä voi käyttää myös pidempään ja Priorin Extra -kuurin voi tarvittaessa toistaa milloin tahansa. Priorin tukee hiusten hyvinvointia eri elämänvaiheissa.

Hiusten hoito vuoden ympäri – vahvat ja terveet hiukset

Hiukset kaipaavat hoitoa ympäri vuoden. Talviaikaan pakkanen ja kuiva ilma tekevät hallaa hiuksille. Kesällä aurinko taas voi vaikuttaa hiusten hyvinvointiin ja kuntoon. Hiusjuurten toimintakykyä voi tehostaa huolehtimalla, että ne saavat oikeita ravintoaineita. Vahvat hiukset kasvavat terveistä hiusjuurista!

Vahvat hiukset hoidetusta hiuspohjasta - Priorin Extra vain 69€

Priorin Extra ravitsee hiusjuuria sisältäpäin.Hiukset ovat olennainen osa hyvinvointia, joten niitä kannattaa hoitaa. Hiusjuurten toimintakykyä voi tehostaa huolehtimalla, että ne saavat oikeita ravintoaineita. Vahvat hiukset kasvavat terveistä, hyvin hoidetuista hiusjuurista ja siksi hiuspohjan hyvinvointiin kannattaa kiinnittää huomiota. Tutustu Priorin-valikoimaamme, johon kuuluvat:

Tilaa Priorin Extra edullisesti Karhu Apteekista. Mikäli sinulla on tuotteesta kysyttävää, voit soittaa ja keskustella farmaseutin kanssa tuotteen sopivuudesta. Autamme mielellämme! Voit lukua lisää Priorin valmisteista valmistajan sivuilta.


PRIORIN EXTRA
Tarjous

Priorin 180 kaps. 69 € Priorin Extra on ravintolisä, joka ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa hiuksia. Hiusjuuren vahvistaminen sisältäpäin keino saada pysyviä ...

Katso tuotteen tiedot
69,00 €
68,30 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 68,50 €
Säästät 0,70 €
Priorin Extra 2x180 kapselia + Priorin shampoo 200 ml SÄÄSTÖPAKKAUS

Priorin Extra 2x180 kapselia + Priorin shampoo 200 ml säästöpakkausPriorin Extra on ravintolisä, joka ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa hiuksia. Hiusjuuren ...

Katso tuotteen tiedot
130,00 €
PRIORIN EXTRA hiusravinne 2x180 kaps

Priorin 2x180 kaps.130 € Priorin Extra on ravintolisä, joka ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa hiuksia. Hiusjuuren vahvistaminen sisältäpäin keino saada pysyviä ...

Katso tuotteen tiedot
122,80 €
PRIORIN kapselit + shampoo

PRIORIN EXTRA 180 KAPSELIA JA PRIORIN SHAMPOO 200 ML 79€ Priorin Extra on ravintolisä, joka ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa hiuksia. Hiusjuuren ...

Katso tuotteen tiedot
79,00 €
Priorin kapselit = 69 €
Tarjous

Priorin kapseli: 69 € Priorin Extra on ravintolisä, joka ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa hiuksia. Hiusjuuren vahvistaminen sisältäpäin keino saada pysyviä tuloksia ...

Katso tuotteen tiedot
69,00 €
68,30 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 68,50 €
Säästät 0,70 €
PRIORIN LIUOS 50 ML

PRIORIN LIUOS  Priorin® Liuos on luotettava ja tehokas ulkoisesti hoitava valmiste hiusongelmien hoitoon.Priorin liuos käyttötarkoitusPriori Liuos on luotettava ja tehokas ulkoisesti ...

Katso tuotteen tiedot
29,90 €
PRIORIN SHAMPOO normal/dry 200 ml

PRIORIN SHAMPOO 200 ml  Priorin shampoo on vahvistava shampoo ylimääräistä ravintoa kaipaaville hiuksille. Priorin® shampoo puhdistaa hiuksesi hellävaraisesti sen luonnollisen koostumuksen ...

Katso tuotteen tiedot
15,55 €