OMEGA-7-TYRNIÖLJYKAPSELI | 39,90 € | 150kaps

OMEGA-7-TYRNIÖLJYKAPSELI 39,90 €

Omega-7-tyrniöljykapselit sisältävät kaksoistyrniöljyä (vakioitu SBA24-tyrniöljy). Se tarkoittaa, että kapseleissa on tyrnin hedelmälihaöljyä ja tyrnin siemenöljyä. Kapselit sisältävät monipuolisesti hyviä rasvahappoja, kasvisteroleita ja antioksidantteja. Tyrniöljyn valmistuksessa käytetään yksinomaan luonnossa kasvaneita tai luomuviljeltyjä tyrnimarjaa. Omega-7-tyrniöljykapselit eivät sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia eikä eläinperäisiä aineosia.
Omega-7-tyrniöljykapseleita käytetään limakalvojen hyvinvointiin. Se uudistaa ja vahvistaa limakalvoja koko kehossa. Erityisen suotuisia vaikutuksia on saatu silmien, virtsateiden ja intiimialueen limakalvoissa. Tyrniöljy hoitaa, ravitsee ja uudistaa ihoa.

OMEGA7 SKIN - UUTUUS IHOLLE

Tuntuuko ihosi kuivalta tai ärtyneeltä? Omega7 Skin -kapseleiden mustaherukansiemenöljyn sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetyn öljyn yhdistelmä sisältää runsaasti hyvinvoivan ihon tarvitsemia välttämättömiä rasvahappoja. Ravitse ihoa sisäisesti ja nauti hyvinvoivan ihon vaikutuksista. Lue lisää Omega 7 Skin -Omega 7 Skin tuotteesta.

OMEGA-7-TYRNIÖLJYKAPSELI - ANNOSTELUOHJE

Suositeltu annostusohje on 2 kapselia 2 kertaa päivässä ensimmäisen kuukauden ajan. Sen jälkeen annosteluohje on 2 kapselia päivässä. Kapselit kannattaa ottaa aterian yhteydessä. Paras vaikutus saadaan, kun kapseleita käytetään säännöllisesti. Kun oireet alkaa helpottaa, voi annostusta vähentää ja nostaa, jos oireet tuntuu palaavan.

OMEGA-7-TYRNIÖLJYKAPSELI - KOOSTUMUS

Tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta valmistettu SBA24-tyrniöljy (72 %), kasvipohjainen kapselinkuori (maissitärkkelys, hyytelöimisaine karrageeni, kiinteyttämisaine glyseroli, happamuudensäätöaine dinatriumfosfaatti), hapettumisenestoaineet (alfa-tokoferoli ja rosmariiniuute), beetakaroteeni. Kapselit tulee säilyttää huoneenlämmössä. Säilytä kapselit alkuperäispakkauksessa tai kaapissa, koska valo saattaa heikentää kapseleiden laatua.
Kaksi kapselia sisältää seuraavia aineita:

 • Rasvaa 1,0 g
 • Tyydyttyneitä rasvahappoja 210 mg
 • Kertatyydyttymättömiä rh., josta 480 mg
  - palmitoleiinihappoa (omega-7) 240 mg
  - vakseenihappoa (omega-7) 60 mg
  - öljyhappoa (omega-9) 180 mg
 • Monityydyttymättömiä rh., josta 300 mg
  - linolihappoa (omega-6) 170 mg
  - alfalinoleenihappoa (omega-3) 130 mg
 • E-vitamiinia (alfatokoferoli) 4 mg
 • Beetakaroteenia, josta 0,8 mg elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia 0,4 mg
 • Omega-7-tyrniöljykapselit EIVÄT sisällä gluteenia, hiivaa eivätkä laktoosia.

Mikäli sinulla on tyrniallergia, tuotteen käyttöä tulee välttää.

OMEGA7-TYRNIÖLJYKAPSELI - SIVUVAIKUTUKSET

Tuotteella ei ole todettuja sivuvaikutuksia. Mikäli sinulla on herkkä vatsa, 4 kapselin aloitusannos saattaa aiheuttaa vatsavaivaa. Yleensä vatsa tottuu tuotteeseen. Mikäli vaiva tuntuu hankalalta, kapselit voi ottaa 2-3 erässä ruokailun yhteydessä.

OMEGA7-TYRNIÖLJYKAPSELI - TERVEYSHYÖDYT

Omega7®-kaksoistyrniöljyn beetakaroteenista muodustuva A-vitamiini uudistaa ja vahvistaa limakalvoja sekä ihoa.
Tuote sopii erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille, koska se vahvistaa intiimialueen limakalvoja ja ihoa. Myös miehet hyötyvät tuotteen käytöstä.
Tuote sopii myös lapsille, nuorille. Kapseleita on turvallista käyttää raskauden ja imetyksen aikana. Tuote sopii myös vegaaneille.
Omega7-tyrniöljykapseli ravitsee ja uudistaa ihoa ja limakalvoja. Tuote kosteuttaa koko kehon ihoa ja ravitsee erityisesti naisten intiimialueen limakalvoja. Limakalvojen kuivuutta voi aiheuttaa esimerkiksi stressi, elimistöä kuivattavat lääkkeet, imetys ja vaihdevuosi-iän hormonaaliset muutokset. Tyrniöljykapselit ovat hyväksi myös silmille.

Lue tutkimustuloksista Omega7 tuotteista. Alla olevassa videossa kerrotaan omega7 -tyrniöljykapseleiden hyödystä emättimen kuivuudessa.

OMEGA 7 TYRNIÖLJYKAPSELEIDEN TILAAMINEN

Tilaa Omega7-tyrniöljykapselit edullisesti verkkokaupasta. Valmisteesta löytyy Omega 7 tyrniöljykapseli 60 kapselin pakkaus. Omega 7 tyrniöljykapseli -tuotteet löytyvät verkkokaupastamme.Voit tilata tuotteen myös soittamalla apteekkiin 02 631 2833. Farmaseuttimme neuvovat sinua valmisteen käytössä ja tarkistavat tuotteen sopivuuden muiden käyttämäsi tuotteiden kanssa.

Voit tilata Omega-7-tyrniöljykapselit ja muut apteekkituotteet verkkokaupasta karhuapteekki.fi. Katso oheisesta videosta, miten tilauksen voi tehdään.


OMEGA 7 TYRNIÖLJYKAPSELI (1 × 150kpl)

Omega-7-tyrniöljykapseli Omega7-tyrniöljykapseli auttaa ihon ja limakalvojen kuivuuteen. Se kosteuttaa limakalvoja sisältäpäin.Stressi, imetys, elimistöä kuivattavat lääkkeet ja hormonimuutokset vaihdevuosi-iässä kuivattavat limakalvoja. ...

Katso tuotteen tiedot
42,90 €
OMEGA 7 TYRNIÖLJYKAPSELI (1 × 60kpl)

Omega7 tyrniöljykapseli sisältää sekä tyrnin hedelmäöljyn että tyrnin siemenöljyn. Kaksoistyrniöljy vastaa koko tyrnimarjan alkuperäistä ja rikasta öljykoostumusta.Se sisältää runsaasti omega-3,-6, ...

Katso tuotteen tiedot
22,28 €