Eucerin Anti-Pigment Dual Serum 30 ml

Tarjous
52,40 €
41,92 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 41,92 €
Säästät 10,48 €
1397,33 € / LITER 1746,67 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2151736

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Eucerin ANTI-PIGMENT Dual Seerumi

Eucerin Anti-Pigment Dual seerumi on Thiamidolia ja hyaluronihappoa sisältävä kaksoisseerumi. Se 

  1. vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista
  2.  Uudistaa ihon ulkonäköä
  3. Vähentää pigmenttiläiskiä jopa 75%*. Ensimmäiset näkyvät tulokset kahdessa viikossa**.
  4. Thiamidolia ja hyaluronihappoa sisältävä kaksoisseerumi tasoittaa ihoa ja tuo siihen uutta hehkua. 

*Kliininen tutkimus 34 naisen ryhmässä, 12 viikon säännöllinen käyttö kahdesti päivässä
**Säännöllisessä käytössä

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum on ihonhoitotuote, joka on suunniteltu vähentämään ja ehkäisemään pigmenttimuutoksia sekä tasoittamaan ihon sävyä. Seerumi sisältää tehokkaita vaikuttavia aineita, jotka auttavat vähentämään pigmentaatiota ja tasoittamaan ihon sävyä. Tässä on joitain tietoja Eucerin Anti-Pigment Dual Seerumin ominaisuuksista ja käytöstä:

  1. Kahden vaikuttavan aineen yhdistelmä: Seerumissa on kaksi keskeistä vaikuttavaa ainetta: butylresorcinol ja tiamidoli. Nämä aineet toimivat yhdessä vähentämällä melaniinin tuotantoa ihossa, joka on vastuussa pigmenttimuutoksista. Ne auttavat vähentämään olemassa olevia pigmenttiläiskiä ja ehkäisemään uusien muodostumista.

  2. Tehokas koostumus: Seerumi on kehitetty imeytymään nopeasti ihoon ja tarjoamaan intensiivistä hoitoa. Sen kevyt ja öljytön koostumus sopii useimmille ihotyypeille.

  3. Käyttöohjeet: Levitä seerumia puhtaalle iholle aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Pieni määrä riittää, sillä seerumi on tehokas ja riittoisa.

  4. Säännöllinen käyttö: Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisellä käytöllä pitkällä aikavälillä. Usein tulokset alkavat näkyä useiden viikkojen tai kuukausien säännöllisen käytön jälkeen.

  5. Aurinkosuoja: Kuten kaikkien pigmenttimuutoksia vastaan taistelevien tuotteiden kohdalla, on tärkeää käyttää aurinkosuojavoidetta yhdessä Eucerin Anti-Pigment Dual Seerumin kanssa. Aurinkosuoja auttaa estämään uusien pigmenttimuutosten muodostumista ja suojaamaan ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jokainen iho on yksilöllinen, ja tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Jos sinulla on erityisiä iho-ongelmia tai kysymyksiä tuotteen käytöstä, suosittelen ottamaan yhteyttä ihotautilääkäriin tai ammattilaiseen saadaksesi yksilöllistä neuvontaa.

Eucerin Anti-Pigment Dual seerumin Käyttötarkoitus:

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum yhdistää kaksi tehokasta vaikuttavaa aineosaa, jotka vaikuttavat eri tavoin:

  • Thiamidol: tehokas ja patentoitu ainesosa, joka vaikuttaa pigmenttimuutosten juurisyyhyn ja jonka on kliinisissä tutkimuksissa todistettu säännöllisessä käytössä vähentävän pigmenttimuutoksia ja ehkäisevän tummien läiskien muodostumista. 
  • Konsentroitu hyaluronihappo: yksi ihoa tehokkaimmin kosteuttavista ainesosista auttaa ihoa imemään kosteutta puoleensa ja säilyttämään ihon kosteuspitoisuutta.

Kevyen emulsion on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vähentävän pigmenttiläiskiä ja ehkäisevän niiden muodostumista samalla, kun se uudistaa ihon ulkonäköä. Ensimmäiset tulokset ovat näkyvissä kahden viikon kuluttua, ja ne tulevat säännöllisessä käytössä entistä näkyvämmiksi. Iho on sileä ja näyttää uudistuneelta, tasaiselta ja säteilevältä. Tuote on yhtä tehokas kuin ennenkin, mutta se on nyt yksikammioisessa pakkauksessa, josta se on helpompi annostella.

Eucerin Anti-Pigment Dual seerumin Annostelu:

  • Levitä päivittäin, aamuin illoin, puhtaalle kasvojen iholle. Hiero hellävaraisesti ihoon ennen kuin siirryt ihonhoitorutiinisi seuraaviin vaiheisiin.
  • Tehokkaampi vaikutus yhdessä Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoiteen kanssa.
  • Käytä Thiamidolia sisältäviä tuotteita korkeintaan neljä kertaa päivässä.
  • Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Tiesitkö? Kliininen tutkimus osoitti, että yhteiskäytössä kaksoisseerumi ja päivävoide ovat 2,5 kertaa tehokkaampia vähentämään pigmenttiläiskiä*.

*Kliininen tutkimus 34 naisen ryhmässä, kahdentoista viikon säännöllinen käyttö kahdesti päivässä. Vertailevat tulokset pigmenttiläiskien vähentämisestä pelkän päivävoiteen ja kaksoisseerumin ja päivävoiteen avulla.

Eucerin Anti-Pigment Dual seerumin Ainesosaluettelo:

Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Glycerin, Octocrylene, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Isoquercitrin, Citric Acid, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum

Koko:

30 ml

Muut tiedot:

 Seerumi, joka vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista.

  • kevyt koostumus
  • imeytyy nopeasti
  • ei tahmaa
  • kevyesti hajustettu

Eucerin Anti-Pigment tuoteperhe

Eucerinilla on useita tuotteita, jotka on suunniteltu vähentämään pigmenttimuutoksia ja tasoittamaan ihon sävyä. Tässä on muutamia Eucerin Anti-Pigment -tuotevalikoiman keskeisiä tuotteita:

  1. Eucerin Anti-Pigment Dual Serum: Tämä seerumi sisältää butylresorcinolia ja tiamidolia, jotka auttavat vähentämään melaniinin tuotantoa ihossa ja tasoittamaan ihon sävyä. Seerumi on tarkoitettu käytettäväksi päivittäin ennen kosteusvoidetta.

  2. Eucerin Anti-Pigment päivävoide: Tämä voide sisältää B-resorcinolia ja glykyrritsiinihappoa, jotka vähentävät pigmenttimuutoksia ja ehkäisevät uusien muodostumista. Se suojaa myös ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Voide levitetään päivittäin puhtaalle iholle ennen altistumista auringolle.

  3. Eucerin Anti-Pigment yövoide: Tämä voide sisältää B-resorcinolia ja glykyrritsiinihappoa sekä dekspantenolia, joka auttaa rauhoittamaan ihoa. Voide vähentää pigmenttimuutoksia ja edistää ihon uudistumista yön aikana. Sitä käytetään puhtaalle iholle ennen nukkumaanmenoa.

  4. Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector: Tämä tarkennettu voide on suunniteltu vähentämään pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon sävyä. Se sisältää B-resorcinolia ja glykyrritsiinihappoa, jotka vaikuttavat pigmenttimuutoksiin. Voide levitetään suoraan pigmenttiläiskiin tai koko kasvoille.

On tärkeää muistaa, että jokainen iho on yksilöllinen, ja tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Paras tulos saavutetaan yleensä säännöllisellä käytöllä pitkällä aikavälillä. Jos sinulla on erityisiä iho-ongelmia tai kysymyksiä tuotteiden käytöstä, suosittelen ottamaan yhteyttä ihotautilääkäriin tai ammattilaiseen saadaksesi yksilöllistä neuvontaa.

Voit ostaa kaikki tuotteet kerralla edullisesti Eucerin Anti-Pigment tuotesetti.