SiderAL RAUTA 18,70 €

SiderAL RAUTA 18,70 €

SiderAL FORTE ja SiderAL FOLIC sisältävät sukrosomiaalista rautaa. Toisin kuin useat muut rautavalmisteet, SiderAL rautavalmisteet eivät ärsytä suoliston limakalvoja, vaan valmisteet ovat vatsaystävällisiä. SiderAL valmisteiden sisältämä rauta imeytyy mahalaukun sijaa suolistosta, jolloin maha-ärsytys on kokonaan minimoitu.

SiderAL FORTE

SiderAL Forte -valmisteen sisältämä sukrosomaalinen rauta ei aiheuta metallista makua suussa tai vatsavaivoja. Rauta on pakattu erityisellä tekniikalla fosfolipidikalvon sisään. Tällöin se ei ole suoraan kontaktissa suun tai mahan limakalvojen kanssa, vaan rauta on suojassa kalvon sisällä. Rauta vapautuu kalvon sisältä vasta suolistossa ja pääsee hyvin imeytymään. Tämä vuoksi valmiste sopii hyvin herkkävatsaisille. SiderAL Forte sisältää myös C-vitamiinia, joka parantaa raudan imeytymistä.

SiderAl Forte kapselin vaikuttavat aineet ovat:

 1. Sukrosomiaalinen rauta 30 mg
 2. C-vitamiini 70 mg

SiderAL FORTE - VAIKUTUKSET

SiderAL Forte kapselit parantavat normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista. Alhaiset hemoglobiiniarvot aiheuttavat väsymystä ja uupumusta. SiderAL Forte kapseleilla hemoglobiiniarvoja saadaan nostettua. Annostus on yksi kapseli päivässä. Mikäli kapselin nieleminen on hankalaa, voi sen avata ja sisällön ripotella esimerkiksi ruokaan.

SiderAL FOLIC

SiderAL Folic on suussa sulava jauhe, joka sisältää seuraavia aineita:

 1. Rauta 30 mg
 2. C-vitamiini 70 mg
 3. B6-vitamiini 1 mg ja
 4. B12-vitamiini 1,75 µg:
 5. Folaatti 400 µg 
 6. D-vitamiini 10 µg

SiderAL Folic jauhe on kehitetty erityisesti:

 • raskaana oleville
 • naisille, joilla runsaat kuukautiset
 • henkilöille, joiden raudan saanti ruokavaliosta on vähäistä tai raudan tarve on lisääntynyt. 
 • henkilöille, joille rautavalmisteet ovat aikaisemmin aiheuttaneet vatsaongelmia.

Tässä tieteellinen artikkeli SiderAL raudan imeytymisestä. SiderAL raudan imeytymisestä on tieteellinen näyttö esitetty täällä.

Tutustu oheisessa videossa SideAL rauta-valmisteseen.

SiderAL FORTE ja raskaus

SiderAL Forte ja SiderAL Foliic on kehitetty käytettäväksi raskauden aikana. Raskauden aikana on tärkeä turvata riittävä raudan saanti ja tuote sopii raskaana oleville.

SiderAL FOLIC ja raskaus

SiderAL Folic sopii myös raskauden aikana. Tuote sisältää folaattia, jonka saanti raskauden aikana tulee turvata.

SiderAL Folic 30mg (1 × 20pss)
Tarjous

SiderAL Folic: 22,30€SiderAL® Folic 30 mg sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial® Iron), joka on vatsaystävällinen ja imeytyy hyvin. Lisäksi tuote sisältää foolihappoa ...

Katso tuotteen tiedot
24,30 €
18,70 €
Säästät 5,60 €
SiderAL FORTE 30 mg kampanjapakkaus (3X20 kaps.)

SiderAL FORTE - KAMPANJAPAKKAUSSiderAL® FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo ...

Katso tuotteen tiedot
54,40 €
SiderAL FORTE 30mg (1 × 20kaps)
Tarjous

SiderAL FORTE SiderAL® FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä ...

Katso tuotteen tiedot
22,90 €
18,70 €
Säästät 4,20 €